luni, 20 februarie 2012

Blogul sau "educarea societății deprimate de astăzi"

 Și cum nimic nu poate fi trecut cu vederea, în zilele cînd domeniul internetului domină ocupația zilnică, Blogurile devin instrumentul prin care diagnosticăm "prostiile omenești și încercăm a direcționa calea medicinei naturale".
 Dar uite că cercul celor vizați rămîne a fi izolat de realitatea de zi cu zi, oamenii ce nimeresc sub arcușul blogosferic de multe ori sunt capabili cel puțin de a-și asuma riscul unei meditații sau de a lua o mică decizie, dependentă de interesul "obiectiv" al fiecăruia.
 Dar uite că pe această categorie de oameni are cine-i convinge, manipula, atrage -  însă butoiul cu pulbere care rămîne neobservat - este motivul care m-a făcut sa ating acest subiect.
 Oameni care trec neobservați prin viață, oameni care sunt bătuți de soartă și de ei însuși, cărora nu le pasă de viitorul și trecutul acestui neam, cei ce trăiesc cu coaja de pîine, vinul și țigara de astăzi,   pe cînd mijloacele de informare și adevărații feciori ai țării  strigă la cer, îndurerate poate nu de condiția acestora  ci sigur de sumbritatea ce se vede la orizontul viitorului copiilor și urmașilor noștri.
 Un Blog e o carte, nelegată poate în continuitatea ideilor, destinată problemelor, valorilor, meritelor și analizelor cu care zilnic ne confruntăm.....
  ....și cum citesc doar un procent minoritar, cărturar, folosul îl au tot cei capabili și dornici de informație.. pe cînd nepăsarea, neputiința, săracia și durerea celor izolați de realitate  de prin sate este alinată de gindul cîtorva bani cîștigați indiferent cum, lăsînd opiniile si argumentele celor ce insistă,  la nivelul urnelor sau mai bine zis a meselor pompoase și "fudule" a moldovenilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu