joi, 21 februarie 2013

STEAUA ce va lumina mereu pe "cerul fotbalistic"

Fotbalul...............fenomenul ce uneste milioane de locuitori ai acestei lumi...........

Am inceput sa-l iubesc in clasa intii cind la TVM faceau ravagii in Champions League Dinamo Kiev sau Spartak Moskva serile de marti si miercuri de la 21:45.  
  Tatal meu, inflacarat al fotbalului sovietic, alte echipe nu avea cum sa imi insufle...........dar hai sa fim sinceri erau cele mai aproape de noi....putin istoric   dar si teritorial.
  Peste Prut acelasi principiu predomina................Steaua Bucuresti - echipa sistemului comunist, cea mai indragita si iubita din spatiu Balcanilor cred. 
  Astazi, trecind peste aventura din 2006 din semifinala cu Middlesbrough  sau  din superba revenire cu Valencia..............am trait  clipe  istorice  probabil.....................

 Ne va ramine in creier si inimi  vocile neutatilor comentatori romani.... " CALIFICARE"....... "APARA TATARUSANU"  "LUPTA STEAUA"...etc...........
 Steaua a dat pe linga numele sau greu in fotbalul european inca 2 super tineri fotbalisti Chiriches si Chipciu, au fost extraordinari.
  Fotbalul e sport de echipa bravo tuturor............incepind de la administratorul sau portarul stadionului si pina la Patronul Stelei   toti isi au aportul binemeritat la cest rezultat de rasunet..............
  Steaua a cunoscut si culmi mai inalte in istorie...........insa AJAX Amsterdam e dupa parerea mea cea mai bogata, puternica si de renume scoala de fotbal din lume.
 Bravo domnule Becali...............  se pare ca Dumnezeu a fost cu fata la Steaua astazi, insa si ati dominat.....
 Lupta Steaua.........  si demonstratii lui Abramovici managementul slab ce il detine..........
Sa vina Chelsea Londra.......Va promit ca in tribuna ma alatur si eu sa va sustin.............
O seara  magica     atmosfera   incendiara..........
Traiasca  fotbalul romanesc      Steaua e numai una................
Felicitari tuturor romanilor
Fotbalul sa devina cultura - sportul - viata - evenimentul  ce dezvolta omenirea........

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu